MANEL CAMP: PATUM

La Patum és foc, passió i música.

Però com sona La Patum als dits d’un mestre del piano? Falten pocs dies perquè comenci la gran festa de Berga i al programa Tria33 hem entrevistat un pianista i compositor de referència molt arrelat al Bages: Manel Camp.

 

manel parlantmanel

 

Manel és conegut per la seva filiació al jazz i ha treballat de manera personal el jazz, el clàssic i també la música d’arrel. Amb el seu Quartet i La Banda del Memorial Cuadra protagonitzarà un concert al CAT en què presentaran la suite de músiques de La Patum, un concert únic a Catalunya, abans dels actes del cap de setmana de Corpus a Berga.

 

manel camp
Manel Camp durant la gravació per al programa Tria33

 

Ací, l’entrevista a Manel Camp del programa Tria33:

 

 

I, per si en teniu ganes de més, us deixem l’entrevista íntegra a Manel Camp: