LA SARDANA DE L’ANY

Dissabte se celebra la final del concurs “La Sardana de l’Any” amb el Concert Final La Sardana de l’Any 2015.

 

Posem sobre la taula un debat molt intens entre dansaires, intèrprets i compositors sobre com ha de ser la sardana al segle XXI, sobre la sardana balladora o la sardana de plaça en l’actualitat i molt més. Ho fem amb motiu de la nova edició del certamen La Sardana de l’Any que organitza la Confederació Sardanista de CatalunyaUna conversa que no vos podeu perdre:

 

Vídeo ► La sardana d’avui i de demà


Hi participen tres apassionats del món sardanista amb les idees molt clares: el compositor i director Antoni Mas i Bou, el jove instrumentista de fiscorn i representant de la Cobla MarinadaMartí Fontclara Palomeras i la balladora de colla sardanista i monitora de sardanes Queralt Pedemonte.
 

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.