PROJECTE MUT

Projecte Mut està d’aniversari. “10 ANYS i BONS” és una selecció de les cançons més significatives del grup. Hi col·laboren Cesk Freixas, Quimi Portet, Maria del Mar Bonet, Miquel Gil, La Pegatina, Els amics de les Arts, Cris Juanico, Els Catarres, Blaumut, Sanjosex, Gossos i Gerard Quintana.

El dia 1 de desembre van omplir la sala Luz de Gas de Barcelona amb un directe potent i un públic entregat – i a la butxaca – des de la primera cançó. Es confirmava el pronòstic que ens feien al Tria33: entrevista 10 anys de Projecte Mut.

img_1679

Projecte Mut han editat cinc discos amb poesies dels eivissencs David Serra o Marià Villangómez, del valencià Isidre Martínez o d’Enric Casasses, autor d’una de les cançons més celebrades del grup: La nit artificial.

img_2635

David Serra i Joan Barber són l’ànima d’un grup que reivindica “s’Eivissa autèntica”. Dos enllaços per descobrir-ho:

Entrevista a Projecte Mut (Tria33) – 2015

Entrevista a Projecte Mut (La Sonora) – 2013

img_2636