Pau Benavent presenta la Fira Mediterrània Manresa 2017. L'espectacle Saba! Joves músics d'arrel.

SABA!

SABA! Joves músics d’arrel és l’espectacle inaugural de la XX Fira Mediterrània, una mostra de la creativitat de les noves generacions d’intèrprets i compositors que veuen en la tradició un material creatiu de primer ordre.

L’espectacle traça un paral·lelisme entre les plantes i les músiques per explicar el sentit de cada actuació. En el fons, és una metàfora que posa en valor la diversitat i la riquesa de les cultures musicals.

Hi participen més de 40 intèrprets: Maria Arnal & Marcel Bagés, Riu, CriaturesJudit Neddermann, Joana Gomila, Pau Figueres, Manu Sabaté, Xavier de Bétera, la big band Rufaca Folk Jazz Orquestra i l’Escola Folk del Pirineu.

Enllaç al vídeo del concert:

SABA! Joves músics d’arrel