15 PROPSOTES CLAU DE LA FIRA MEDITERRÀNIA

Del 4 al 7 d’octubre, Manresa (Bages) fa la Fira Mediterrània, una de les cites més importants de cultura popular, música i dansa d’arrel del sud d’Europa. És un aparador immens per a descobrir propostes excepcionals que tenen en comú el respecte per la tradició i la voluntat d’innovar a partir d’aquesta tradició.

La Fira Mediterrània és avantguarda, crítica, reflexió i investigació artística per mitjà de la música, la dansa, el teatre, el circ i altres disciplines. Quatre dies de bogeria on es barregen milers d’espectadors i treballadors de la cultura.

Aquesta 21a fira està dedicada als rituals com a font d’inspiració, mostra les últimes creacions artístiques que cerquen la relació entre l’espiritualitat, la comunitat i la cultura popular. Però el certamen va molt més enllà, l’oferta és exhaustiva: 302 activitats que inclouen vuit coproduccions, cinc residències artístiques i diverses estrenes, quinze de les quals absolutes.

Al diari VilaWeb fem una tria dels espectacles més destacats de l’emblemàtica fira de cultura popular i músiques del món per no perdre’n detall:

Quinze propostes clau de la Fira Mediterrània