UN DIA A LA FIRA MEDITERRÀNIA

Heu estat mai a la Fira Mediterrània? Vos mostrem els seus secrets.

Crònica de Pau Benavent per a Vilaweb de la fira Mediterrània
Entrada a la llotja professional de la Fira Mediterrània

La Fira és una oportunitat extraordinària per retrobar-nos amb les arrels, descobrir el potencial creatiu de la cultura popular i per adonar-nos-en que tradició és sinònim de modernitat, avantguarda, crítica i transgressió. 

Sota l’etiqueta ‘cultura popular i músiques del món’ la programació inclou disciplines com la música, la dansa, el teatre i el circ, entre d’altres. Hi actuen creadors consolidats i noves promeses i, el públic, pot assistir a espectacles de pagament i gratuïts que es fan a 18 espais de la ciutat. 

Hem fet una crònica a VilaWeb dels primers esdeveniments i mostrem allò que no es veu a simple vista. Hem parlat amb els organitzadors, el departament de presma, progamadors, grups de música i molts més.

Descobrim els secrets d’aquesta cita ineludible de cultura popular, música i dansa d’arrel:

Un dia a la Fira Mediterrània