DAVID IBÁÑEZ DIU ADEU A LA FIRA MEDITERÀNIA

Quan vaig conèixer David Ibáñez vestia barretina, espardenyes de set vetes i ulleres de mecànic, portava una guitarra en forma de papallona i tocava els acords de la mítica ‘Llevantina’, del mestre Vicenç Bou. Amb els Electrotoylets, renovaven el repertori tradicional amb aires psicodèlics, amb pianos Casiotone i aparells electrònics, feien electrofolk i sorprenien.

Tot just prenia el timó de la Fira Mediterrània i, amb el temps, la portaria cap a la internacionalització, la diversificació de l’oferta i l’obertura de mires mitjançant la recerca constant dels límits de la tradició, com feia amb el seu grup. Una línia de treball arriscada, deliberada i un pèl transgressora.

Parlem de tot això i més a l’entrevista de VilaWeb:

David Ibáñez diu adeu a la Fira Mediterrània