ENTREVISTA A MIQUEL GIL

Miquel Gil presenta Geometries (Temps Record, 2019) després de vuit anys sense treure disc, durant els quals ha treballat en estudis de locució, produccions musicals i teatrals i ha conduït el programa ‘Bambant per casa’ d’À Punt, entre més.

El disc reflecteix aquest impàs i lliga amb la línia de treball més personal del cantant de Catarroja, una de les més influents de la música d’arrel. Darrere, hi ha una producció acurada i col·laboracions diverses, peces molt afables com ‘Canvi de clima’ i ‘Llei horària’, l’encoratjadora ‘#Copla 42’ amb molta arrel i la sorprenent ‘La que diu’. Les poesies són d’Enric Casasses, Imma Màñez, Joanjo Garcia, Anna Montero i Vicent Andrés Estellés. En total, deu cançons amb ritmes i melodies encomanadisses que ja vam destacar a l’avançament ‘Miquel Gil enllesteix el nou disc‘.

No vos perdeu l’entrevista, sencera, a VilaWeb:

Miquel Gil: ‘La situació política afecta molt la música d’arrel’