TESA: RAPERA RURAL

Conversem amb la rapera Tesa amb motiu del seu nou disc, ‘Rural’, que presenta a València, Barcelona i Madrid.

La rapera Tesa d’Almussafes té un discurs directe que acompanya amb una expressivitat i una personalitat fortes. És llicenciada en psicologia, treballa de professora d’assignatures socials a Formació Professional i de cantant i locutora al programa ‘Sessió golfa’ d’À Punt. Va començar a rapejar a dinou anys i diu que el rap és un aprenentatge infinit. El seu nou disc, Rural (Halley Supernova, 2019), llança molts missatges per minut i és variat: les lletres fan una defensa de la ruralitat, la llengua, l’arrel, el feminisme, la crítica social i la festa, i sona a tecno-rumba, reggaeton i rap, entre més.

Enllaç a l’entrevista, sencera, a VilaWeb:

Tesa: ‘L’art és art i no pas un crim, fer una cançó no és cap delicte’
Pau Benavent entrevista Tesa per a VilaWeb. VilaWeb Paper
VilaWeb Paper