ELÈCTRICA DHARMA

La Companyia Elèctrica Dharma renova el foc de la flama amb un nou disc que reforça la seua sonoritat contundent i manté l’esperit festiu i reivindicatiu que els identifica. El 12 d’abril presenten el seu vint-i-cinquè àlbum, Flamarada (RGB Suports, 2019) al Festival Strenes de Girona.

Ens hem citat amb els germans Joan i Lluís Fortuny al pati de jocs de la mítica banda barcelonina, on assagen des de l’any 1981, al barri de Sants. Parlem del nou disc i del rerefons d’una trajectòria que va començar quan tots els germans Fortuny cantaven polifonies dins un 600, quan jugaven a ser els Beatles i, un dia, van convertir-se en tot un referent del rock català amb arrel.

Enllaç a l’entrevista, completa, a VilaWeb:

Conversa amb la Companyia Elèctrica Dharma amb motiu del seu nou disc, ‘Flamarada’
EntrevistaPauBenaventAlElèctricaDharmaAvILAWEB
VilaWeb Paper