EL DILUVI

Conversa amb el Diluvi amb motiu de ‘Junteu-vos’, el nou disc. 

 

VilaWeb Paper: Pau Benavent entrevista Flora Sempere de el Diluvi
VilaWeb Paper: 

La veu d’Anna Gabriel sona al primer tema de Junteu-vos (Halley Records, 2019), el nou disc del Diluvi, un àlbum festiu i reivindicatiu que lluita contra els embats de la intolerància i les injustícies actuals. Els de Castalla canten a l’amor i a la vida amb lletres amables i combatives d’ençà que van començar, l’any 2011. En el terreny musical s’acosten a la tradició valenciana, fan ballar tothom a ritme de cúmbia, reggae i més i, alhora, investiguen amb l’essència de la seua sonoritat: barregen efectes de guitarra i sintetitzador amb el violí, l’acordió diatònic i la bandúrria en dotze cançons. Com que aquest cap de setmana actuen a Barcelona i a Cullera, parlem de tot això i més amb la cantant i bandúrria, Flora Sempere:

 

 

Enllaç a l’entrevista, sencera:

Flora Sempere (el Diluvi): ‘Nosaltres fem la lluita amb un somriure’

 

Enllaç a l’edició VilaWeb Paper:

Flora Sempere (el Diluvi): ‘Nosaltres fem la lluita amb un somriure’