FESLLOC 2019

Oques Grasses, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, Mireia Vives i Borja Penalba, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ahmed Touzani són algunes de les propostes destacades i variades del Feslloc, que es fa a aquests dies a Benlloc. Una cita estiuenca de referència que vindica el compromís amb la cultura i la música en català d’arreu del país des que va començar, l’any 2007. A més, és un aparador excepcional de l’efervescència musical valenciana.

Enguany, el Feslloc ha fet un pas més: diu ben alt que és una eina per a la transformació social i amb el lema ‘El festival transformador del País Valencià’ enarbora el seu ideari compromès. Els organitzadors han presentat el manifest ‘Terra, llengua i feminisme’ en què destaquen el desig de ser un festival ruralista i ecologista i la lluita pels drets dels treballadors i reivindiquen una societat realment igualitària i allunyada de la intolerància, entre més causes.

Enllaç a la notícia, sencera, a VilaWeb:

Detall de l’edició VilaWeb Paper (feu clic damunt la imatge)