XXX POLISÒNIC

Malgrat el tòpic, la capital de la Safor va molt més enllà del que es veia a ‘Gandía Shore’, de les discoteques i del turisme vacacional. Té una programació cultural anual intensa i un festival que s’ha guanyat el prestigi a pols: el Polisònic. Una cita que satisfà melòmans i curiosos amb concerts de molta qualitat. Va començar al palau dels Borja i, des de l’any 2000, es fa al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, coneguda popularment com a Casa la Marquesa. Darrere de tot això, hi ha un equip de professionals i el saber fer d’un dels programadors musicals públics més reconeguts del país, el director de la Casa de Cultura, Eudald González. La seua feina de selecció ha passat per sobre de colors polítics i ha convertit el Polisònic en un festival de referència. Conversem amb ell per descobrir una ciutat compromesa amb la cultura.

Enllaç a l’entrevista a Eudald González, sencera. A VilaWeb:

Detall de l’edició VilaWeb Paper