Deu propostes de la Fira Mediterrània

Manresa acull, del 10 al 13 d’octubre, la Fira Mediterrània, la cita més important de cultura popular, música i dansa d’arrel del país, un aparador excepcional que mostra, any rere any, que la tradició és una eina transformadora i creativa de primer ordre, sinònim de transgressió, actualitat i avantguarda.

la capital del Bages, s’hi va per gaudir d’artistes consolidats i emergents, per a descobrir noves propostes musicals, de dansa, de teatre, de circ i d’altres disciplines. I, també, per deixar-se seduir per l’ambient cultural i festiu que s’hi genera.

La programació d’enguany fa una atenció especial a l’illa de Sardenya, amb una delegació de 60 representants de formacions de cultura popular i artesans tradicionals. I, alhora, ofereix propostes amb sonoritat de cobla i fa un maridatge de diferents artistes amb bandes de música, una de les expressions culturals més actives del panorama associatiu de la Mediterrània. En total, hi haurà 309 activitats22 espais d’actuació entre places, carrers i escenaris, hi assistiran 117 companyies i s’hi estrenaran 24 espectacles.

A VilaWeb us oferim una selecció de deu de les propostes destacades, per no perdre’n detall i assaborir cada espectacles. En aquest enllaç: