FIRA MEDITERRÀNIA I COVID

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat de cultura popular, música i dansa d’arrel més important del país: aplega programadors i artistes d’arreu amb propostes que pouen en la tradició per innovar. Però la fira d’enguany és marcada per la pandèmia del coronavirus, amb mesures de seguretat i amb una programació escurçada, virtual i presencial. Per parlar-ne, VilaWeb n’ha entrevistat el director artístic, Jordi Fosas, olotí avesat a la gestió cultural. De fet, la seua relació amb la cultura popular ve de lluny: Fosas ha estat al capdavant del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny durant vint-i-quatre anys, va ser secretari de l’Agrupació d’Esbarts de les Comarques Gironines i ha dirigit una empresa de producció i serveis per a esdeveniments culturals. A més, ha estat vice-president de la xarxa de festivals de danses populars del sud d’Europa i director del Festival Ésdansa, una altra cita clau del país.

Llegiu l’entrevista a  VilaWeb: